Take Toko’s Sluwe Rugzak van duct tape

Als je weer mag aantreden voor school heb je natuurlijk een rugzak nodig. Net als Take kan ook jij die van Duct Tape maken. Wedden dat jij de blits maakt met zo’n strakke zelfgemaakte backpack van tape?

Wat heb je nodig?

  • Take’s Duct Tape van de Tape Toko (glanzend is mooi, dat valt extra op)
  • Een schaar of een scherp mes (vraag je ouders)
  • Een liniaal
  • Een snijplank

Aanwijzingen

Als je de volgende aanwijzingen op volgorde uitvoert, heb jij over een uurtje ook zo’n prachtige zelfgemaakte rugzak, net als Take.

Stap 1

Maak een plakkaat van duct tape door vellen tape met de kleefkant tegen elkaar te plakken.

Stap 2

Maak twee stevige stroken tape van 25 centimeter lang door de tape met de kleefkanten tegen elkaar te plakken.

Stap 3

Maak nog zo’n strook, maar dan van 21 cm lang.

Stap 4

Maak een dubbelzijdig plakkaat van twee vellen duct tape. Knip of snij een stuk van je plakkaat van 21 centimeter breed en 12 centimeter lang is.

Stap 5

Bevestig je plakkaten aan elkaar. Bevestig beide vellen van stap 1 met het vel van stap 3. Neem een van je plakkaten van stap 1 en bevestig de strips van stap 2 aan beide zijden ervan. Plak vervolgens je stap 4 stuk aan de bovenkant.

Stap 6

Vouw je tas in elkaar. De vellen tape uit stap 1 zijn de voor- en achterkant, de strook van stap 3 is de onderkant en de stroken van stap 2 zijn de zijkanten. De strip uit stap 4 wordt je flap. Maak ze aan elkaar met stroken tape.

Stap 7

Tijd voor de hengsels. Maak twee dunnere dubbelzijdige stroken take van de lengte die je voor je hengsels wilt. Tip: gebruik een andere kleur om je rugzak er nog meer te laten uitspringen.

Stap 8

Bevestig de strips uit stap 7 aan je backpack en vouw de flap naar beneden.

Stap 9

Maak oren met een dubbelzijdige strook tape en knip je oor uit. Ook hier kun je weer een andere kleur tape gebruiken. Vet! Je Take Toko Sluwe rugzak is klaar. Inpakken maar en gauw naar school ermee. Oh ja, zet even een foto van je rugzak op Take Toko’s Facebook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *