Take Toko’s Super Spectaculaire Anti-Glinster Device

Maak zelf Take Toko’s briljante zonnebril. Het wordt zomer, nou ja, dat hopen we in elk geval. In Nederland kun je het nooit weten. Als het zomer wordt, dan moet je natuurlijk goed voorbereid zijn zodat je geen last hebt van de zon. Dat is maar vervelend, je krijgt er hoofdpijn van en je ogen gaan er van tranen.

Daar heeft Take wat op gevonden! Let op, het is heel simpel. Het eerste wat je nodig hebt is zo’n stokoude zonnebril. Je weet wel, zo’n ding die je oma op heeft, of je opa. Zie dat je zo’n ouwe te pakken krijgt, eentje die je opa of oma niet meer gebruikt.

Let er goed op dat de glazen in de zonnebril hoog en breed zijn. En dat opa’s of oma’s bril niet op sterkte is. Anders zit je daar weer mee.

Als je een goede zonnebril hebt gevonden ga jij je eigen super spectaculaire anti-glinster device bouwen. Pak je Duct Tape en doe zoals Take.

Aan de slag met Take’s super spectaculaire anti-glinster device

1. Meet de onderkant van de glazen van de zonnebril
2. Meet de bovenkant van de glazen van de zonnebril
3. Pak je Duct Tape en een schaartje of een mesje. Voorzichtig, anders snij of knip je jezelf misschien.
4. Nu meet je vier stukken Duct Tape af. Je kunt ze allemaal in één kleur doen, maar je kunt ze natuurlijk ook allemaal in een andere kleur doen.
5. Plak de stroken die je hebt geknipt voorzichtig in de lengte op de zonnebril. Elk glas van de bril krijgt 2 stroken. Let op: laat wel een beetje ruimte tussen de stroken, anders kun je er niet meer tussendoor kijken.

Gefeliciteerd! Je hebt Take Toko’s super spectaculaire anti-glinster device gemaakt. Nu ben jij helemaal klaar voor de zomer. Laat die zon maar komen zodat jij kunt shinen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *