Knutselpret

Gooi de tablet maar in de kast. En geef de AB van de TV terug aan je vader of moeder. Het is knutseltijd voor knutselpret. Met tape blijf je bezig; de hele dag of zelfs het hele weekend. Paps en mams kunnen je helpen, maar je kunt ook alleen aan de slag. Tape is ongevaarlijk en meer dan tape, een potlood en soms een schaar, of een stuk touw heb je niet nodig.

Inspiratie

Haal je inspiratie uit je omgeving. Uit de herfst of de zomer bijvoorbeeld. Of uit Sinterklaas of kerst. Maak van je fiets een racemonster met design. Of bouw je eigen Ferrari van tape. Er valt altijd iets te knutselen met tape. Dino’s in je kamer. Of je eigen schooltas om de blits te maken in de klas.

Word lekker creatief met duct tape. Verzin je eigen project, of maak er een uit Take Toko’s lijstje. En stuur ons een foto natuurlijk. We zien graag wat jij hebt gemaakt met tape. Creatief met duct tape verbreed je horizon. Even tape bestellen bij de Tape Toko en je kunt helemaal los met je creativiteit.

DYI alles

Do It Yourself is het toverwoord bij onze tape. Van kano tot badmuts, je maakt gewoon echt alles zelf. Super cool en nog leerzaam ook. Verbaas je over hoe slim je bent zodra jij met duct tape aan de slag gaat. En als er eens iets stuk gaat, kun je het zelf heel makkelijk repareren. Jouw creatie krijgt zo een eigen ziel.

Stel je pakket zelf samen

Eén rolletje tape bestellen is oké natuurlijk. Maar wat als je een heel project wilt maken met meerdere kleurtjes en ontwerpen? Dan heb je meer duct tape nodig. Stel bij ons eenvoudig je eigen tapepakket samen. Maakt niet uit hoe.

Als je voor meer dan 20 euro bestelt, dan sturen we het gratis op. En als cadeau krijg je van ons dan gelijk een pdf met wel tien projecten om zelf te knutselen. Helemaal gratis en voor niets.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *