Sinterklaas surprise maken

O jee, nog een paar weken en het Sinterklaasfeest barst weer los. Levert het Sinterklaas surprise maken jou ook surprise stress op? Lees dan vooral verder. In de komende weken geven wij van de Tape Toko snelle en goede surprise ideeën om Sinterklaas te hacken. Allemaal DIY met duct tape.

Sinterklaas surprise maken

Een goede Sinterklaas surprise maken kan eenvoudig. Wordt lekker creatief en ga gewoon aan de slag. Maak vooral een surprise om iemand even goed te pesten met iets wat het afgelopen jaar gebeurd is. Iets onhandigs dat ze gedaan hebben bijvoorbeeld. Schrijf je ideeën op zodat je een lijstje hebt waaruit je kunt kiezen. Je ook een surprise maken over sport of een hobby.

Wat heb je nodig voor een goede Sinterklaas surprise?

Afhankelijk van je idee kun je spulletjes gaan verzamelen waarmee je je Sinterklaas surprise gaat maken. Denk aan stukken karton, lege wc rollen, duct tape, oude kranten, folie, lijm, plakband en bijvoorbeeld watten. De meeste dingen zijn waarschijnlijk wel gewoon in huis te vinden. Dan heb je nog dingen nodig als een schaar of een mes, een liniaal, of een tang.

Pakjesavond wordt leuker met tape

Nog een maand of twee en dan is het alweer pakjesavond. Op school, op de sportclub, de naschoolse opvang en natuurlijk thuis. Een Sinterklaar surprise maken voor alles en iedereen lijkt een hele opgave. Met design tape van Tape Toko maak je jezelf het leven makkelijker. Dat scheelt een boel geklieder met verf. Of bestel ons speciale Sinterklaas Tape Pakket.

Sinterklaas surprise maken met ideeën van Take Toko

Take Toko heeft honderden ideeën om iemand eens goed voor de gek te houden. Hij deelt ze graag met je via zijn facebookpagina, twitter en pinterest. Takes belangrijkste tip: hou het leuk en simpel. Anders ben je op pakjesavond moe of chagrijnig en dat zou jammer zijn.

Takes eerste Sinterklaas surprise tip: maak een vrolijke surprise, zoals een smiley of een Sinterklaas surprise van een lachend gezicht. Pak een ronde doos, of een oude koekjestrommel. Een rond stuk karton kan ook. Beplak deze met gele duct tape en teken er met een viltstift een lachend gezicht op.

Zo gepiept met tape, karton en een viltstift. Je maakt er iedereen vrolijk mee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *