De gevulde schoen Sinterklaas surprise

Nog een paar weken en dan zien we de stoomboot weer verschijnen. De schoenen worden gevuld met grote en kleine cadeaus. Misschien wel met een gevulde schoen Sinterklaas surprise gemaakt van duct tape. Tijd om aan de slag te gaan want surprises maken kost tijd. Behalve als je met de tape van Take Toko werkt natuurlijk.

Verzamel, verzamel, verzamel

Maak zelf een plan of verzin met de hele familie een actieplan voor Sinterklaas surprises. Haal de knutselspullen in huis (glanstape bijvoorbeeld) en verzamel alles wat los en vast zit. Beter te veel puddingverpakkingen, toiletrollen (lege natuurlijk), keukenrollen, schoenendozen en andere dozen dan te weinig.

Veel knutselmateriaal kun je ook online bestellen: ons Sinterklaastape pakket bijvoorbeeld. Een voordeel van vroeg beginnen aan je Sinterklaas surprise: als het mislukt kun je plan B nog in elkaar plakken!

De gevulde schoen Sinterklaas surprise kan ook een opdracht zijn

Heb je echt te weinig tijd om een Sinterklaas surprise te knutselen? Maak dan een surprise met een opdracht. Op elk pakje plak je een stukje witte duct tape. Daar schrijf je de opdracht op. Pas als de ontvanger de opdracht uitgevoerd heeft, mag het pakje uitgepakt worden.

Je kunt iemand bijvoorbeeld een blinddoek voordoen en dan iets vies laten proeven. Een ongekookt spruitje bijvoorbeeld. Dat is altijd lachen, zeker als alle anderen schrikgeluiden maken. Je kunt natuurlijk ook opdrachten verzinnen als ‘ren tien keer de trap op in vijf minuten’ of ‘probeer met gestrekte benen je beide handen plat op de grond te leggen’. Succes, ik weet zeker je iets kunt verzinnen.

Takes gevulde schoen Sinterklaas surprise

Deze surprise heeft echt met Sinterklaas te maken. Pak een oude schoen, slof of slipper, of maak een schoen van karton. Omwikkel hem met tape. Je kunt effen tape gebruiken in welke kleur je maar wilt en je schoen daarna versieren met design tape. Doe het cadeau in de zool van de schoen. Met een touw maak je de veters. Een beetje stro en een wortel maken de gevulde schoen Sinterklaas surprise af.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *